About us
Home

About us

Travel is the only thing you buy that makes you richer.

Posted on April 18ND, 2017

Wij zijn Travelcap, alias Dennis & Pien.

De heer in kwestie is fotograaf en neemt het liefst een tas mee op reis, compleet gevuld met fotografiespullen. De dame in kwestie houdt van creatief schrijven en reisjes van A tot Z uitstippelen.

Door deze combinatie ontstond het idee van een reisblog. Daar lagen we dan in bed, helemaal hysterisch en met een ontzettende adrenaline kick omdat we de naam Travelcap hadden bedacht.

‘Travel’ is natuurlijk logisch.. Het werd een blog over reizen.

‘Cap’ heeft veel meer betekenissen.
‘Cap’, omdat we natuurlijk vaak petten dragen op reis!

Daarnaast is ‘Cap’ van ‘Capture’, ‘Caption’, ‘reCap’, ‘Capital’ en ‘Cappuccino’. Perfect van toepassing op reizen en fotografie!

Misschien is onze fantasie een beetje de pan uit gerezen en denk je nu wel, die zijn gek… Anyway, heb je nog meer leuke Cap-tips, let us know!

Onze missie is om jou uit je ‘luie’ stoel te trekken en te inspireren om de wereld te ontdekken.

Wij zijn er namelijk helemaal gek van. Ondanks ons drukke leventje en volle agenda’s proberen wij toch een beetje de YOLO-lifestyle te leven, door af en toe een reisje te boeken! Het liefst zouden we elke maand een reisje op de planning hebben. In onze blogs laten we jullie de mooiste, bekende en onbekende plekjes zien en geven we zoveel mogelijk tips.

Dus, ben je al tickets aan het boeken?!

Enjoy Travelcap!

Dennis
Pien

Social Check-in